#121: Mark Levengood

Mark Levengood

”Jag tror inte att jag är någon bokstavskombination, det är så populärt att vara det nu för tiden. Men jag är riktigt lycklig när jag får göra en sak och ingenting annat kallar på uppmärksamhet. Därför kan jag, även om det går långsamt, sätt mig i ett maratonspår och jag blir lite ”Forrest Gump”:ig. Vaggar på lite lycklig och trivs med att bara få springa tills jag kommer i mål.”

Mark Levengood är inte bara en av våra mest folkkära tv-personligheter, han är också före detta sprinter och numera en hängiven långdistanslöpare.

Men varför skulle han aldrig i livet träna tillsammans med maken Jonas Gardell? Hur skulle han hisspitcha löpning till någon som avskyr sporten? Om att vänskapsdejta i vuxen ålder, om hur mycket han avskyr att laga mat och hur han bär sig åt för att aldrig drabbas av löparskador.

Det och mycket mer får du veta i det här mysiga och inspirerande samtalet med en för många kanske rätt så oväntad löpare. I slutet av programmet får du också möta ASICS Frontrunner-medlemmen Mica Stare, tjejen som tack vare löpningen övervann sitt missbruk.

Lyssna direkt i spelaren nedan, på Spotify i mobilen eller följ någon av nedanstående länkar. Mycket nöje!

Avsnittet presenteras i samarbete med ASICS och görs på Beppo.