#46: Jonas Lundgren

#46_jonaslundgren

”Jag följer inga dieter. Man ska göra det som passar en själv. Det finns ett par-tre dieter som har hjälpt hundratusentals människor, men man ska inte basera hela sitt liv på en diet. Ingen blir glad av att äta kvarg och överkokt fisk hela livet, det blir för tråkigt.”

Det heter ju att man inte kan lita på en mager kock, men hur är det med en vältränad dito? Jonas Lundgren, känd från bland annat Nyhetsmorgon på TV4, är personlige tränaren som blev stjärnkock med världen som arbetsfält. Han har tränat i hela sitt liv, har tävlat i fitness och älskar löpning.

Du får massor med härliga tips på hälsosam och god träningsmat och så får du höra Jonas berätta om sin rafflande löptur på flykt från vildhundar i Gobiöknen. Och så får du veta vad han svarade när jag utmanade honom att ställa upp i maran i Prag senare i år… Missa inte heller inslaget om hur rätt sport-bh kan göra dig snabbare (ja, det är faktiskt sant!).

Lyssna direkt i spelaren nedan eller följ någon av länkarna. Du vet väl att Maratonpodden numera också finns på Spotify? Bara att söka på ”Maratonpodden” i Spotifyappen (fungerar endast i mobilen) så dyker den upp!

Avsnittet presenteras i samarbete med Röhnisch och spelas in och produceras av Beppo Ljudproduktion