#47: Bingo Rimér

bild_bingo ”På min 30-årsfest hade jag bjudit in 700 gäster, hade pyjamasparty på Sturecompagniet, hade 400 brudar som gick runt i stringtrosor och negligé, festade hela natten och hade inhyrda go go-tjejer. Det var fest och dekadens och jag söp skallen av mig. När jag fyllde 40 satt jag med familjen i en Skånelänga och åt en härlig middag och dagen efter var man uppe och sprang längs Skånekusten.”

Han är flickfotografen som bytte sitt galna partyliv mot familjeliv – och snorsport. Det är lätt att avfärda Bingo Rimérs Vasaloppssatsning som en ploj, men ingen kunde ha mer fel. Han är killen som alltid går in helhjärtat för sina projekt och nu har han bestämt sig för att ta sig an de nio milen i fäders spår.

Vi snackar om Bingos dolda löpartalang (han är supersnabb), hans vurm för ekologisk mat och varför han bestämde sig för att överge sitt vilda leverne. Du får också veta precis allt du behöver för att köpa rätt pannlampa för just dig, jag har nämligen bjudit in multisportaren Björn Rydvall till studion. Det här avsnittet presenteras i samarbete med Silva.

Avsnittet presenteras i samarbete med Silva och spelas in och produceras av Beppo Ljudproduktion